WEKO3
アイテム / DEVELOPMENT OF PROGRESSIVE FREEZE CONCENTRATION AS A NEW METHOD FOR HIGH QUALITY CONCENTRATION OF LIQUID FOOD / 2013_Mihiri Priyanwadha Gunathilake_fulltext
2013_Mihiri Priyanwadha Gunathilake_fulltext
ファイル | ライセンス |
---|---|
2013_Mihiri Priyanwadha Gunathilake_fulltext.pdf (14.4 MB) sha256 4d1c2b42aad4abbc2082ec5ccb9e4149541779f687feaa53b66a7e0cdee7482f |
公開日 | 2018-02-14 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 2013_Mihiri Priyanwadha Gunathilake_fulltext.pdf | |||||
本文URL | https://ishikawa-pu.repo.nii.ac.jp/record/114/files/2013_Mihiri Priyanwadha Gunathilake_fulltext.pdf | |||||
ラベル | 本文(pdf) | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 14.4 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|